середу, 19 листопада 2014 р.

знову новорічна...

Привіт- привіт!
От- так цього разу я не надовго пропала))) І сьогодні прибігла із черговою новорічною роботою)))
Ця листівка склалась у мене, як ніколи, швидко. 
І вній я вкористала одну штуковину, яка лежить у мене , уявляєте, уже 4!!! роки. Це практично початок мого захоплення скрапом. А здогадаєтесь, що це за штуковина?))) Я скажу))) То є тасьма із помпончиками. Маю таку ще голубу і рожеву. І, якщо я не помиляюсь, то за цих 4 роки я її використовувала раз і оце другий)))  А ще в мене є цілий пакет рапсових лєнточок із різними малюнками, які я теж купляла ще на початку своєї творчості і їх я, мабуть, взагалі не використовувала ще))) ну або в дуже малій кількості))  А у вас є матеріали, які лежать роками і ви ще надієтесь, що їхній час колись таки настане?



Ну і щодо листівки. У ній я використала багато матеріальчиків від скрап- студії "З любов"ю". Це чіпборд- олень, штамп і трафарет- сніжинка, на нижній фотографії помітний фон, зроблений з допомогою цього трафарету, текстурної пасти, яка зверху присипана глітером білим. Так воно все красиво переливається і блистить)))

Ну і хочу прийняти участь у
Завданні №18: Новорічні листівки/ Задание №18: Новогодние открытки 
від скрап- студії "З любов"ю"
І ще на кінець питання)) Може хто знає, що то за ножі - сніжинки у мене на листівці, якого виробника? А то висічки мені чи хтось присалав, чи дав і я неможу згадати хто)))

На сьогодні усьо))
папа)))

11 коментарів:

  1. дуже елегантна листівка! я помпошки досить часто використовую, а от репсові стрічечки - ні)) і звісно, є купа всього до чого руки доходять вкрай рідко))

    ВідповістиВидалити
  2. дуже красиво!!! мені подобається тасьма з помпонів, я от з неї ніколи не творила, треба прикупити :)))а ще дуже хочу купити такий білий глітер!!! який виробник?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя)))
      То є звичайний флористичний глітер)) Але такий самий, на скільки мені відомо, є і в Марти Стюарт, правда там його менше і коштує він дорожче))

      Видалити
  3. Так красиво і природньо, неначе жива!

    ВідповістиВидалити
  4. Так гарненько! Такий теплий Новий рік на листівці!

    ВідповістиВидалити
  5. Листівочка дуже класна получилась! У моєму блозі нагородка для тебе, заходь у гості - http://22nadija.blogspot.com/2014/11/blog-post_20.html

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчата, дякую за ваші коментарі))

    ВідповістиВидалити
  7. Классная открытуля!
    Спасибо от скрап-сдудії "Штампи з Любов*ю"

    ВідповістиВидалити
  8. чарівна!!!!!!!!!!! дуже гарна))))))))))
    дякую за участь у завданні скрап-студії "З Любов'ю"

    ВідповістиВидалити