пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

Про обмін листівками)))

Привіт!
Ну що ж у нас вже 7 бажаючих є)))) Дякую, що зголосились)))
Алінка, спасибі величезне за поради. Буду відповідати на твій коментар по пунктах)))
Мій блог читають в основному дівчатка з України, тому я думаю, що обмін буде в межах України. Якщо ж захоче хтось з іншої країни, то нехай просто напише в коментах і якщо знайдеться людина, яка погодиться відправити закордон листівку, то обмін відбудеться)))

Тепер на рахунок того, що хтось може не відправити листівку. Я МАЮ ВЕЛИКУ НАДІЮ, ЩО МИ УСІ ВІДПОВІДАЛЬНІ і в кожної з нас Є СОВІСТЬ. Поставте себе на місце тої людини, яка може не отримати свій сюрприз, приємно? Я думаю, відповідь однозначна.
Тому для контролю чекатиму номери відправлень, або фото самого чеку)))

А от на рахунок вмісту самого подарунку, то я навіть незнаю, як тут правильно окреслити якісь границі. Визначати певну суму на яку ви положете матеріали мені здається неправильним, у всіх свої можливості., чи як ви думаєте?
Мені здається, що було б цікаво, якби у подарунку була ще якась новорічна прикраса, не рукодільна а купована, там якась прікольна підвісочка на ялинку чи щось тому подібне))) В мене наприклад традиція щороку додавати хоча б одну нову іграшку на ялиночку)))) І то не обов"язково повинна бути скляна кулька, яка може просто недоїхати до адресата, зараз море всіляких дерев"яних , чи пластикових новорічних прикрас. Ну це не обов"язкова умова, то просто моя ідея)))) А ви пишіть чи вдала вона чи ні))) Ну і пропонуйте свої)))
Ну і плюс якісь матеріальчики для рукоділля, кількість їх, я думаю, хай кожен сам визначає. Знову ж таки, судіть по собі , чи раді б ви були тому подарунку, який приготували комусь?

Ну на сьогодні мабуть все)))

Якщо ще є бажаючі  записатись в нашу компанію, то робіть це в коментах до попереднього посту, щоб я не заплуталась)))

Чекаю на ваші зауваження і цікаві ідеї))))


4 коментарі:

  1. Ну на мою думку ідея з новорічним подарунком чудова і має право на втілення у життя. А на рахунок рукодільних матеріалів... то мені здається, що тут вже тільки СОВІСТЬ, бо навіть якщо домовлятися про певну суму, то і то не факт. Якщо сумління дозволить вчинити по іншому, то ж що ж тут поробиш. Хоча для мене особисто аби це було від щирого серця. Я погодилась не через якусь вигоду!!!

    ВідповістиВидалити
  2. воно-то так - обмін ж листівками, а не матеріалами)))
    За прикраси для ялинки я тільки "ЗА"! Тоді це вже посилка буде? :)
    А ще давай картинку з посиланням забирати собі - більше приєднається бажаючих ;) Чи не треба?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну да, тоді вже маленька посилка получається))) Але по грошах за доставку, то вже й не така сильно різниця)))

      На рахунок картинки, то підпишу ту, що в попередньому пості. Я правда не планувала якийсь дуже грандіозний і масштабний обмін, але якщо хтось хоче запросити друзів, то я за)))

      Видалити