пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Між літом і осінню... і про буденне)))

Привіт, любі мої))
Маю останнім  часом дві нав"язливі ідеї)
1. Зробити собі нормальне робоче місце
2. Навести лад у себе в блозі.
І якщо пункт перший трохи проблематичний, в зв"язку із відсутністю вільного місця у квартирі ну і ще купою нюансів, то з другим справитись легше)))
Тому експерементую)) То ще не кінцевий варіант, далі буде як то кажуть))

Ще про перший пункт)) Ви б бачили моє тіпа робоче місце, мій сусід каже, що то карточний домік, хі)) Щоб ви собі уявили, то склеєні з товстого картону полки (тіпа полки) і там завалено все моє добро. Вобшім то важко на словах пояснити, а фотати я це точно не буду)) Творю я або на землі, або ж на столі, який треба розкласти перед початком і скласти по закінченні)) Ух як я цього не люблю))
 А як у вас з робочим місцем? Може є якісь цікаві ідеї? Діліться)))
Будем облаштовувати рукодільний куточок разом, а то вже не сила так творити. Поки все повикладаєш, поки знайдеш де і що лежить, то вже й натхнення пропаде. Про прибирання я взагалі мовчу, це ж все потім треба поскладати по місцях, порозкладати по тіпа полках)) незнаю як у вас але у мене після роботи повний хаос по всій кімнаті))


Ну і листівочка)))
У ній моє відчуття теперішньої пори року, я не хочу називати це осінь, бо осінь в моєму розумінні інша, це швидше оця межа між вже не літо, але ще не осінь. 
Коли вже не так соковито- зелено, але ще дуже сонячно і навіть тепло.



Ну ось так сьогодні)))
Надіюсь не пропадатиму довго)))
Люблю вас)))
До зустрічі))

10 коментарів:

  1. Оооой, в мене те саме)) Після роботи як після погрому) Три дні навожу лад після одного дня роботи) Ти не одна така, Олічко, з робочим простором теж маю проблему!(( А листівочка чарівна, справді кінцеволітньо-щенеосіння)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені просто здається, якби я мала робоче місце, то той хаос буб би меншим, бо ж все б стояло там де має бути, а не по коробках, в яких треба, щоб дістат щось одне, повикидати все інше))

      Видалити
  2. мене вже відгородили в куток, бо я виглядом свого "хаосу" занапастила добре ім"я загальноі кымнати))) Але фотати це теж стрьомно)))
    листівка мене вбила просто! ти не повіриш.. я сьогодні таку ж зробила. Ну.. практично) Це що - ліфтинг думки?))))))) ось відредактую фото і покажу))) твоя куди елегантніша, бо зі своює намагалась поекспериментувати, та й мало що вийшло))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. серйозно? ану давай свій шедевр, це ж треба, щоб так співпало))

      ***
      на рахунок робочого місця, то я все ж хочу колись сфоткати все, але коли воно буде попристойніше виглядати)))

      Видалити
  3. І в мене були проблеми з робочим місцем,поки нагло не відібрала комп"ютерний стіл у чоловіка)))))))тепер всі коробочки,просто поскладені акуратно під ним,і ще дещо в боковій тумбі і шухляді!!!А раніше теж приходилось розкладати,і складати стіл,та ще й носитись з матеріалами(((((((Тепер я хоч на половину задоволена,бо мрію,про взагалі окреме місце з норм.столом!!!!!!!

    Листівочка чудова,дуже сподобалась!Тепер чекаю Людину))))

    ВідповістиВидалити
  4. Чудова листівка!!!!!!!!!!
    а на рахунок міця, то в мене взагалі катастрофа!!! в серванті маю дві полички для зберігання матеріалів, а скраплю на парті донечки))) стіл в нас є лише на кухні і то маленький з тумбою. то я поки мрію хоч про стіл аби можна було сісти нормально і залишити роботу, якщо незакінчила, а не потійно все збирати аби малеча не добралась..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розумію, мій гаврик, як влітає до всього мого добра, то куди хочеш ховай, тому те, що саме дороге стоїть в зоні недосяжності, то є різак і машинка, а решту стараюсь розпихати по коробках. Колись купила собі кілька скляних баночок для гудзиків, то вже половину порозгублював))

      Видалити
  5. Кльова таіка листівка - мене пре))) Я взагалі осінь люблю... Навіть дощову, холодну, якусь таку ностальгічну)))))) а фон блогу мені теж подобається... такий собі еко... Ну, а про моє робоче місце - ти його бачила... Ніби і місце є... але ж теж 10 тисяч фінтіклюшок - їх попробуй перебери всі, гарно поскладай))) Нерви беруть - бо сьогодні поскладаю, а завтра все знову розбираю, щоби попідбирати матеріали до проектів))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, Мар"яшечка, про таке робоче місце як у тебе я тільки мріяти можу))) Ну принаймні на даний момент))) Ти колись відео зніми, я думаю дівчатам буде цікаво))

      Видалити