понеділок, 30 червня 2014 р.

СП проКраски №3

Привіт, дівчатка!!!
Щось я цього разу провтикала третє завдання по СП. Не оновлюються вони в мене чи що, і вроді ж шукала по блогу і не було)) Ну але то неважно, головне роботу зробила, хоч і на скору руку, і не зовсім так як планувалось, але все ж)))

Завдання- штампінг через маску)) Маску довелось робити самій, бо як виявилось ті, що у мене є товсті і з дрібним малюнком, тому штампувати через них важко)) Найпростіше до чого я додумалась це використати круговий різак, і скажу вам все не так погано получилось)) Тепер маю простенький трафарет власного виробництва))

Кольорові круги зроблені з допомогою дістресів і мокрої серветки і зверху проштасмповані Як виявилось мені катастрофічно не вистачає фонових штампів)) Ех, чи настане той день, коли мені всього буде вдосталь))

Привет, девочки!

Что-то я в этот раз провтыкали третий етап СП. Не обновляются они у меня что ли, и вроде же искала по блогу и не было)) Ну да ладно, главное работу сделала, хоть и на скорую руку, и не совсем так как планировалось, но все же)))

Задача-Штампинг через маску)) Маску пришлось делать самой, ведь как оказалось те, что у меня есть толстые и с мелким рисунком, штамповать через них трудно)) Первое к чему я додумалась это использовать круговой резак, и скажу вам все не так плохо получилось)) Теперь у меня есть простенький трафарет собственного производства))

Цветные круги сделаны при помощи дистресс и мокрой салфетки и сверху проштамповани Как оказалось мне катастрофически не хватает фоновых штампов)) Эх, наступит ли тот день, когда мне всего будет вдоволь))


 Ну і власне маска))

А ще , а ще, моя робота по другому етапу сп втрапила у топ)) Дівчатка, це так круто!!! Я така довольна)))
А еще, а еще, моя работа по второму этапу сп попала в топ)) Девочки, это так круто! Я так довольна)))

6 коментарів:

  1. Оля,листівочка просто суперова,така яскрава!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ну супер! Вітаю, Олічка, з ТОПом і пропоную випустити власну лінійку трафаретиків! Непогана ідея...!))

    ВідповістиВидалити
  3. Чудова яскраво-літня листівка!!! Я сьогодні скористалась твоїм прикладом і трохи погралась з чорнилками - зробила фон для листівки, теж з кружечками, але замість маски використала ножі))) поки листівка ще в роботі, сподіваюсь вона мені вдасться.
    а поки запрошую на солоденьке http://diisim.blogspot.com/2014/06/blog-post_1098.html

    ВідповістиВидалити
  4. Поздравляю с ТОПом!) И эта открытка неверотяно хороша! Маска самодельная впечатляет!)

    ВідповістиВидалити
  5. ооо, прекрасно проидуман фон, и на листики даже похоже

    ВідповістиВидалити
  6. Краса!!! листівка безподобна, така яскрава, бант так класно зав'язаний, дуже подобається, а ідея з фоном це щось, я б напевно не додумалась до створення маски, молодець!!)

    ВідповістиВидалити