пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

Про все на світі)))

Доброої ночі тим, хто ще не спить))) Щось мене потягнуло вам написати кілька слів, попри те, що очі закриваються самі по собі))) Теми для писанини  нема, буду про все підряд))) Перше, що прийшло в голову це оформлення блогу, хотіла його змінити на щось більш тематичне, ну типу осіннє, а потім подумала, що таки ні, нехай хоча б у блозі буде літо, а то на вулиці осінь, яку я ненавиджу (хоч у душі вже й змирилась) Тому в мене до грудня буде літнє сонечко,  а з грудня буде ялинка, гггг)))
А ще хочу вам сказати, що цей тиждень у мене просто чудовий)))) По- перше, мала дуже класну скрап- зустріч із дівчатками (Іра, Мар"яна, Оля, привіт!))) Фоток поки нема, але якщо буде щось толкове, то я вам обов"язково покажу і відразу розкажу, що ми робили))) По- друге, сьогодні прикупила собі обновок. Ох, дівчата, яке ж це відчуття... Ну ви мене розумієте)))) Як мало нам, жінкам, треба для щастя, всього навсього нову кофточку і брючки  і всьо ми такі окрилені і задоволені)))))  А ще цього тижня я дізналась, що мій братик одружується і сходила на день народження до сестрички, і наші скотчі на магазин нарешті прийшли, ми з Іринкою їх так довго чекали))) От такий класний тиждень!!!
Так багато букв сьогодні. Аж самій незвично)))
Ну наостанок покажу вам аж три листівочки- конверти і спатки)))






І фіолетова, яка мені найбільше подобається із цих трьох, трошки поближче))

Ну все, тепер точно спати))) Надобраніч)))

А бо ж, Доброго дня! Якщо ви щойно прокинулись))

7 коментарів:

  1. привіт) пиши частіше)) Конвертики чудові! (знайомий папір)) так вдало обіграний!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт!)))) ага, ця бумежечка ще не закінчилась)))
      Хорошого дня і класних вихідних!!!!

      Видалити
  2. прокинулася)))
    Обновки, весілля, скрап-зустріч - це все так чудово! Певно, до організації свята бтрата докладеш своїх умінь! ;-)
    Листівки дуже сподобалися - усі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго ранку!!!! Так- ці маленькі радощі роблять життя класним. На рахунок весілля, то ні))) Братик в іншому місті живе, тому я до організації непричетна)))
      Хорошого дня!!!!

      Видалити
  3. Рада тебе читати тут, а то пропадаєш !!! Конверитики класні, квіточки-бутончики суперські. ))) І, о так, як мало нам потрібно ))) ....

    ВідповістиВидалити