неділю, 28 квітня 2013 р.

Ку-ку))) Ви ще не розбіглись?)))

Глянула на дату останньої публікаці, давненько я вам писала. Причин на те було кілька. Спочатку депресняк через припинення грудного годування. Зараз з цим ділом вже краще, малий трохи відвик, і молоко пракчино не прибуває, я так розумію, що повністю зникне воно ще не скоро, але те що там є дискомфорту мені не приносить от я і чекаю, коли воно само перегорить))) Я вже навіть гарячі чай- каву почала пити, бо практично три тижні утримувалась від цього, спочатку важко було, скажу вам, потім вже й звикла)))  

Ще одною причиною неписання було категоричне небажання робити щось скрапове))) От зникла десь моя муза та й треба трошки перерву зробити, муза поки не дуже спішить повертатись(((

Ну і звичайно тепло і сонечко, яке нарешті прийшло до всіх, абсолютно не налаштовує на творчість))) Гуляємо багато, і часу залишається мало)))


А ще я (ну і не тільки я) залишаюсь у команді ЗДД, не змогла я відмовитись від такої чудової пропозиції дівчат)))

Вчора відкрили сезон саджання- сапаня- копаня, замучились, але зате розім"ялись, надихались свіжим сільським повітрям))))

А ще цього тижня вдалось відвідати   IV Всеукраїнський фестиваль української книжки "Джура-фест-2013", що проходив у Тернополі, купили Андрійкові абетку, де коне слово у віршах починається з однієї літери, скажу вам непросто скласти таке.

Ну і на завершення того всього, що я понаписувала листівочка для Експрес-завдання "Мальоване яєчко" від ЗДД)))


Ну що ж попереду робочий тиждень і підготовка до Світлого Христового Воскресіння. З нетерпінням чекаю цього свята, бо люблю його найбільше серед усіх)))
Бажаю вам миру у душі)))
Незнаю як часто буду тут з"являтись)))
Бувайте))

7 коментарів:

  1. сподіваюся, таки з"являтимешся, бо я люблю дивитися твої роботи) До речі, а з чого такі гарнюні яєчка? Листівочка дуже мила!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і я сподіваюсь)))
      яєчка пінопластові, у нас таких багато продають і ше й різних кольорів вони є)))

      Видалити
    2. прикольні)) як живі)) я у нас таких не бачила

      Видалити
  2. Листівочка дуже класна і яскрава!!!!!
    Не пропадай на довго))))

    ВідповістиВидалити
  3. Ох, мене це теж скоро чекає (це я про грудне вигодовування) Все наважитися не можу, бо спасу вже нема. Їсти відмовляється, тількт "тітю" дай йому і все.

    А ще я 3абігла подякувати тобі 3а можливість мати чудо коробочку. Ура, вона тепер моя )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і я ніяк немогла наважитись, але рано чи пізно це треба зробити)))

      ага, я вже бачила розіграш)))) вітаю, Юлічка)))
      пиши свою домашню адресу на oli4ka_d-k@mail.ru

      Видалити