неділю, 31 березня 2013 р.

Покупки і подарунки))

Привіт!!!
Нарешті на нашому градуснику сьогодні плюс)))) Може то весна згадала про те, що завтра 1 квітня?  Хотілось би вірити у це))
А я сьогдні просто так до вас забігла, похвастатись))) Покупками і подарунками)))
У суботу мені прийшов мій виграш від Штампувальні))) Такі симпатичні штампики пташки, і такий бажаний алфавіт))) Дуже його хотіла))) А ще оврлей, от з такою штукою діла ще не мала, тому буду експерементувати)))



А ще, а ще, я собі сьогоднв купила чашечки і чайнички))))) Такі як у Нюти вперше побачила)) Вони такі кльові, такі кльові, що я прям не можу))





А ще, вчора в Епіцентр ходила, вже давно я там заглядалась на горошкові чашки і от нарешті вирішила, що мені без них прям ніяк не прожити і купила аж три))) Одна мені, друга для чоловіка, а третя для синульки))) Такий різнокольоровий коплект вийшов))


Я цим всім така задовольна, що ви й не уявляєте)))
Ну все))) Тікаю, бо йдем в гості)))
Гарного вам завершення вихідних, любі мої)))
До зустрічі)))

6 коментарів:

  1. Покупки надзвичайні!!! А може так здасиш точку, де купляла ті чашечки-чайнички?
    І в нас такі ж самі горнятка з епіцентру))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звичайно ж здам, сама у Нюти прочитала, де вона купує))) У нас в є магазин Монпасьє, там все для біжутерії от там я і знайшла цю красу))

      Видалити
    2. Я догадувалась, що таки там. Бо переважно всі підвісочки купую там, люблю, коли можна все перебрати руками)))) То той в Орнаві, чи ще є якісь інші?
      Дякую)))

      Видалити
  2. Дуже гарні покупочки-подаруночки)))))

    Гарно Вам провести час!!!

    ВідповістиВидалити