середу, 27 березня 2013 р.

Три питання рукодільниці...

Привіт, любі мої)))
Нещодавно Оля- о_sunny запросила мене взяти участь у марафоні "Три запитання рукодільниці"))))  А потім таке ж запрошення я отримала від Шуні))) Тому сьогодні в мене не три запитання, а цілих шість)))





Правила такі: естафета передається трьом рукодільницям, які публікують пост про проект у себе в блозі і відповідають на три запитання, які поставив ведучий. Таким чином вони самі стають ведучим і передають естафету іншим трьом рукодільницям і дають свої питання, відповіді на які хотіли б почути. І обов"язково попереджають вибраних рукодільниць пр свої запитання)))

Отже, питання, які мені поставила Оля))

1. Расскажите, как к вам пришло желание творить и делать красоту своими руками? Что или кто повлиял на ваше решение? Возможно, вы унаследовали любовь к рукоделию от родных? 

Те, що без рідних не обійшлось- це факт))) Обидві мої бабусі вишивали і мама теж вишивала раніше, тепер нажаль нема можливості це робити, але на її рахунку незлічена кількість серветок (у 80 це було дуже модно) рушників і навіть цілий вишитий коврик на стіну. На сьогоднішній день він лежить в шафі, бо самі знаєте, що до сучасних ремонтів він якось не дуже пасуватиме, але то, що цю річ я стовідсотково триматиму і передаватиму як раритет дітям і внукам, сумніву не викликає. О, а ще згадала, що вже після того, як однієї бабусі не стало ми знайшли у старенькій скрині гердан із бісеру, тому можу припустити, що і цим видом рукоділля вона володіла)))
Я ж почала робити листівки тоді, коли пішла в декрет, з"явилось трошки часу і захотілось якось розбавити сірі будні, бо коли ти крім дитини і чотирьох стін нічого не бачиш, то просто хочеться чогось нового, якихось емоцій, вражень, і я отримала те, чого хотіла)))


2. Как Вам удается совмещать творчество и работу/личную жизнь/воспитание детей/работу по дому/встречи с друзьями/путешествия и пр.? И сколько в процентном соотношении (или в часах) времени уделяется творчеству, а сколько всему остальному? 

Ну поєднувати завжи можна, головне цього хотіти))) Я творю тоді, коли моє чудо спить, або коли є хтось вдома, щоб чимось те чудо зайняти, бо в іншому випадку воно мені так "допомагає", що то не робота і не відпочинок)) Щодо хатньої роботи, то я стараюсь її робити не під час обіднього сну))
Зустрічі з друзями та подорожі не конкурують із скрапом, це ті речі, які я не проміняю на хобі, бо ж для хобі можна викроїти час завжди, а от поспілкуватись чи подивитись на щось нове випадає рідше)))
3. Приносит ли Ваше творчество какой-то стабильный доход, на который можно прожить или покупать необходимые материалы? И что Вы делаете для оптимизации продаж? Или доходы случаются время от времени?

Стабільного доходу від хобі поки немає, але замовлення бувають))) Мало того, я стараюсь купувати нові матеріали лише на виручені кошти від цих замовлень, це звичайно не завжди получається, але все ж...)))
У мене як і в багатоьох є група в контакті, де можна замовити мої роботи, час від часу знайомі та друзі просять щось зробити, з них я беру гроші тільки за матеріали)))


Ну і запитання від Шуні)))


1. Занимаясь скрапом, видите ли вы себя еще в чем-то? Ваши ближайшие планы в освоении чего-то нового?
Поки мені і скрапу вистачає з головою)))) Та й боюсь, що фінансово я не осилю ще якийсь вид творчості. Тому планів поки не має, але є одне бажання на майбутнє, освоїти мистецтво фотографії, для цього поки немає найголовнішого- фотіка людського, але як то кажуть, головне, що бажання є)))
2. Привлекаете ли вы своих деток "к бумажкам"? Что им больше всего нравится делать?)
 О, ну я ж творча мамочка, тому звичайно ж спроби були)))) Нещодавно для бабусі листівку малювали, а ще перд тим робили листівку для тата, мама намалювала сердечко і надироколила маленьких сердечок, а Андрійко приклеюва їх на клей- олівець)) До слова, Андрійкові 2,5 рочки))) 
А найбільше мій малий бешкетник любить фігурні ножиці, поки листочок весь не поріже, не заспокоїться))) 
3. Без чего вы не представляете своего творчества? (визуального вдохновения, музыки, каких-то материалов, чего-то еще?)
На даному етапі свою творчість я не уявляю без квітів, ліплю їх практично на кожну листівку))) 


Ну і мої запитання для:
Іри
Мар"яни
Нюсі


Чи було у вас таке, що ви дуже хотіли якийсь інструмент чи матеріали, і от нарешті придбали це і тут виявляється, що воно зовсім не ваше?

Чи захоплює вас ще якийсь вид творчості так само як скрапбукінг? Якщо так, то як ви поєднуєте ці два хобі?

Про що мрієте на даний момент? Здоров"я і мир у всьому світі не рахується, це і так само собою, я про щось таке, що може матеріалізуватись (покупка чогось, подорож чи ін)

І ще три запитання для:
Насті
Іванки
Маші

Без якого матеріалу не обходиться жодна ваша робота? (папір і картон не рахується)

Що оберете на даний момент нові джинси чи такий бажаний дирокольчик?

Чи маєте дошку візуалізації? І взагалі вірите, що такі речі якось можуть допомогти здійсненню мрій?


От такий, немаленький пост вийшов))) Як ніколи)))
Бувайте))

7 коментарів:

  1. Цікаво було почитати!
    А от на рахунок "помічника", то я тебе ро3умію ))) теж такого маю. Ми у свій рочок дуже любимо коробочку фігурними ножицями і дироколи! Як тільки потрібно 3абавити, ооо, чудо коробочка!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ага, квіточки - наше все!))))) дякую за відповіді, Олюсь! Я теж про фотік мрію))

    ВідповістиВидалити
  3. Олюська,цікаво було почитати! І я так само прийшла в скрап))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені здається тут половина рукодільниць так прийшли у скрап)))))))))

      Видалити
  4. Дуже класний марафончик!!!!Так цікаво дізнатись щось новеньке)))))
    І дякую,що запросила!!!

    ВідповістиВидалити
  5. дякую Олюська....приєднуюся із задоволенням))

    ВідповістиВидалити