пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Приємності))

Привіт, дорогі мої))) З Новим Роком вас!!! Здоров"я міцного, наснаги і позитиву))))

У мене сьогодні буде пост про подаруночки, які я отримала на день народження та новий рік, і які ще не встигла показати)))

Отже))))
Чудова листівочка від Юлічки- Юльни))))  Юлічка, спасибі тобі величезне мені дуже приємно було отримати від тебе такий сюрприз, я не очікувала)))) Дякую- дякую- дякую тобі))





 Листівка з подарунками від Людочки- Шуні. Спасибі томі, моя дорога, за такі приємності))) 

 Листівка з подарунками від Мар"янки- Грушечки. Спасибі тобі, сонечко, усе чудове))) Іграшка вже прикрашає мою ялиночку, решту ще не встигла випробувати, але руки вже чешуться)))




І ще один подарунок від Олічки- сестрички Грушечки, у неї немає блогу, але наскільки мені відомо, то дехто із дівчат її знає)))) Олюсічка, спасибі тобі, за такий приємний сюрприз в переддень Нового року))) 




  Ну і АТС-очка, яка мені прийшла від дизайнера блогу "Свободное творчество" в рамках рубрики "АТС- халява" Мені надзвичайно подобається ця  засніжен пташка)))

 
А ще попри подарунки друзів та рідних я вирішила сама себе порадувати чимось скраповим і замовила собі папірчик для листівок. Вперше купила цілий набір, бо до того замовляла лише частинками і то лише кілька разів. Це так на мене вплинув флешмоб, де дівчата міряли свої стопки паперу, я думаю ви всі чули про нього, так от надивилась я на гори паперового щастя і захотіла трошки збільшити свою невеличку купку)))

Тут цілий наборчик MME, і три набори по- кусочку- Пріма, Simple Stories, і не пам"ятаю виробника того паперу, що зверху. Вся бумага яскрава, квіткова, весняна і літня, бо набридла мені вже зимова тема


  
До зустрічі)))

2 коментарі: