середу, 12 грудня 2012 р.

А я отримала посилочку по обміну))))

Дівчатка, привіт!!!
Я оновила список відправлень. Декілька чоловік ще не відправило свої листівки. Я розумію, що у вас можуть бути поважні причини, але постарайтесь зробити це якнайшвидше, бо ж ваш подарунок хтось дуже чекає))))

І я свій вже дочекалась))) Сьогодні отримала коробочку, а точніше сказати коробище подарунків від Танічки- Chashechka.    Дівчата, скільки там всього було!!!! І листівка, і сніговичок, і купа матеріалів, і ще й смаколиків всіляких. Дивіться самі))) 

Незнаю чи фото передає величину коробки, але повірте вона велика)))


То я ще навіть не встигла все розпакувати, як моя дитина вхопила тих сніговиків і я ледве забрала, щоб все на раз не злопав)))

А це фото робив мій Андрюха)))  Поки я була вся в емоціях і читала побажання від Танюші він дорвався до фотоопарату і шось там клацати почав)))) Хто ще не знає, нам у вересні 2 роки минуло, то я взагалі дивуюсь як то йому вийшло і таке сфотографувати)))


Ну і сам подаруночок)))) Чудова морозяна листівочка, сніговичок (Таня тут на всі сто вгадала, я якраз хотіла собі купити), магнітик, багато радості для хом"яка, тут і тканинка, і папір, і купа кружева, стрічечок, і підвіски, і брадси, і вирубка. А смакоти скільки))) рафаелко, шоколадні миколайчики, чорниця сушена, і ще гриби, теж сушені,вони є на наступному фото)))






Ось скільки добра у мене тепер є))))
Танічка, ще раз величезен дякую)))) І за подарунки, і за купу позитивних емоцій, які я отримала))))

Усім бажаю багато радості)))
Люблю вас)))
Папа))))

10 коментарів:

  1. Ух ти, який подаруночок!!!! вітаю)))

    ВідповістиВидалити
  2. Олічка, вітаю!!! Чудовий подарунок!!! У тебе свято вже розпочалось!!! А я знетерпінням чека коли моя посилочка дійде до адресата...

    ВідповістиВидалити
  3. вітаю з такими класними подарунками!
    Андрійку привіт - класний він фотограф ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Ого, оце справді маштабно! Суперові подарунки! особливо здивували сушені гриби і чорниця, але ж це так класно... якраз до свят пригодиться! я б до такого не доагадлася!

    Вітаю, суперові подаруночки!

    ВідповістиВидалити
  5. Ого! Вітаю 3 таким коробищем подарунків!!! Я тільки можу уявити твої емоції )))

    ВідповістиВидалити
  6. оце так подаруночок! Вітаю! Думаю ти його заслужила як мінімум організувавши цей обмін ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Оля!
    Спасибо, большое, за обменный проект!
    Я позавчера получила письмо от Натальи, хотела открыть письмо на Св.Николая, но, не удержалась, распечатала сегодня и выложила у себя в блоге!
    Понимаю твою радость от посылочки, сама с большим удовольствие перечитываю открытку с поздравлением пересматриваю свои сокровища!

    ВідповістиВидалити
  8. Дівчатка, дякую за ваші коментарі)))) Да, емоцій в мене купа!!!! Листівочка стоїть на видному місці і я нею любуюсь))) Я рада, що наважилась на організацію цього обіну))) Надіюсь і ви всі не будете розчаровані)))

    ВідповістиВидалити
  9. Ого! Оце так посилочка!
    Вітаю! Так приємно отримувати такі щедрівки дарунки :) Ну ти заслужила :)

    ВідповістиВидалити