пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

Новорічний марафон- етап №2

Привіт!!!
У блозі "Завдання для душі" сьогодні стартував другий етап марафону, і елемент, який необхідно використати на цьому етапі- дзвіночок)))
Цього разу я декорувала заготовку ялинки. І вийшло в мене ось так)))


Ну  і хотіла показати, як виглядають мої декупажні підвіски разом. Чесно скажу, то якась мука нормально їх відфотографувати у підвішаному положені. Але щось  в мене таки вийшло)))

 

Ви ще маєте можливість приєднатись до марафону і поборотись за головний приз, якщо зробите роботи по першому і по другому етапах ну і по всіх решту звичайно))) Починаючи вже з третього етапу ви зможете брати участь у марафоні, але боротись  за приз вже не можна буде, тому не зволікайте, а приєднуйтесь до нас)))

І для тих, хто бере участь в обміні нагадую, до 25 листопада ви повинні взяти адресу у одержувача!!!! В понеділок буду перевіряти))))

І на сам кінець про не скрапове, але життєве. Я думаю, всі знають,  24 листопада Україна та світ згадають мільйони вбитих геноцидом. Тому закликаю вас на знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу 24 листопада 2012 року з 16 год приєднайтись до всеукраїнської акції ЗАПАЛИ СВІЧКУ і запалити маленькі вогники пам"яті у своїх домівках.

Цінуймо те, що маємо  і не жаліймось на життя, бо нам насправді не зле.....

11 коментарів:

  1. Олічка, підвісочки суперові. Такі святкові, аж відчувається, що вже літає дух Різдва ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлічка)))) Ну, це правда)) Я б вже ялинку ставила, чесне слово)))

      Видалити
  2. ялинонька хорошенька! роби ще! це ж і справжню ялинку можна такими прикрасити)

    ми свічечку обов"язково запалимо. Робимо це щороку. І ти, звичайно, права... цінуймо те, що маємо. Життя прекрасне!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так я ж і на ялинку збираюсь їх чіпляти, хоч хто його знає, може ще якесь інше місце їм придумаю))))

      Я теж вже кілька років поспіль запалюю свічку у вікні.
      Ми от просто живемо собі, нічого не потребуэмо, але завжди жаліємось, що нам погано і ми всі такі нещасні, а були часи, коли люди нічого не хотіли, їм би тільки скибочку хліба.... це страшно.... нехай Бог милує і заступить від такого...

      Видалити
  3. Оля,чудові підвісочки!!!!Впевнена,будуть виглядати суперово на ялиночці!!!

    ВідповістиВидалити
  4. дуже гарна ялиночка! Як на мене, вдало підібрано серветку - мені ялинку декупажити виявилося найтяжче - через її гострі кути і малюнки, які не підходили...
    Свічечку запалюємо завжди. Але тут люди чи то не хочуть запалити, чи не знають - тільки одного року, здається 2007, я бачила багато вогників у вікнах...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі))) Ага, то в мене така гарна серветка є із ялиночками)))))

      А я в суботу навіть на вулицю не виходила, то не можу сказати чи багато вогників було у вікнах чи ні. Але у тих будинках, які видно мені з вікна, я нарахувала десь штук 5 не більше, правда будинки далекувато, тому можливо мені не всі було видно, ще й туман тоді був.

      Видалити
    2. Можливо дійсно багато і не знають про таку акцію, але я впевнена, що багато просто не розуміють для чого це робити. Десь я вичитала мудру фразу, "Поки ми маємо пам"ять, доти ми залишаємось народом". Ось чому це потрібно робити.

      Видалити