четвер, 26 липня 2012 р.

Листівка)))

Привііііііііііііііт!
Щось я останнім часом трохи закинула блог. Якось нехочеться писати((( Показувати є що, але нема бажання обробляти фото)))) Трохи я замучилась від листівок, запрошень і скрапу загалом))) Чекаю вихідних, може вдасться виїхати з міста і забути про бумажки, штампики і квіточки. Якщо чесно, не думала, що колись таке писатиму))) Але якось так зараз складається))) Втомилась я короче)))) Ну ладно нажалілась трошки і досить)))

Тепер до веселого)))
Сьогодні не запрошення, не українські листівки, а УРА! щось інше)))
Моя перша чоловіча листівочка))) Дуже легко зробилась))) І я нею задоволена, а вам як?


І на сам кінець питання)))
У мого масіка, на початку вересня день народження))) Хто десь бачив, чи може читає блоги закордоних майстринь, де є ідеї декору для дитячих свят? В загальному я вже придумала як то має бути, але ще якихось детальок хочеться)))

8 коментарів:

  1. ОЧЕНЬ классная!!! Олечка, желаю отдохнуть и творить только с удовольствием!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Танічка, дякую))) Я через те все навіть ПІФ для тебе почати не можу(((( А ідеї то є)))

      Видалити
  2. Открытка очень интересная, и в ней царит полная гармония!
    А что касается скрапа и блога, я тебя понимаю. Я сейчас скраплю только на заказ, а в основном "запоем" вышиваю, неделю назад вспомнила своё вязание крючком и так отдыхаю от скрапа, которому посвятила последние 3 года, наверное, вышел перебор:), а по-повду блога, он для меня стал жизненной потребностью, несмотря, что в этом году мало печатаю в нём новостей о он не обновляется в других блогах с ноября прошлого года, я всё равно к нему возвращаюсь, хотя сейчас посещают мысли что-то изменить в нём кардинально или попробовать создать ещё один, но пока я в размышлениях, как буде правильно, я очень ценю своих пч и их комментарии, и это останавливает меня перед решением закрыть его! Вот так вот:(.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Майя, дякую)))) Да, коли робиш день в день одне і те ж, воно потроху надоїдає і вимучує. А на рахунок вишивки, то мені чогось зараз не вишивається((( Сорочечку малого залишилось чуть- чуть доробити, а не йде)))

      Дуже шкода, що твій блог не відображається в новинах. Я вже по всякому пробквала і наново його додати і перепідписатись- не хоче і все((((

      Видалити
  3. Кльова листівочка! Легка і невимушена. Гарна!

    ВідповістиВидалити
  4. Олюсь, чудово ти справилась з чоловічою листівочкою ))
    а відпочивати обов"язково треба ;) так що давай, давай на шашлики ; ми теж збираємось )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксаночка)))
      Ну ми не на шашлики, а в село, але всерівно, то зміна обстановки на цілих два дня))) Ура!!!

      Видалити