понеділок, 26 березня 2012 р.

Привіт!!!!

Привіт!!!
Назбиралось в мене кілька робіт непоказаних, думала я що б то виставити сьогодні і зупинилась на свому долгострої))) Це картина, яку я вишивила дууууууууууууууже довго. Не признаюсь скільки років, бо аж соромно)))) Та й, якщо чесно, я й не знаю точно скільки часу пішло, так давно я її починала)))) Закінчила ще на початку січня. З рамкою мені не пощастило. Занесла її у багетну майстерню, що недалеко від мене, там зробили, а вона бракована. Я їм назад віддала, щоб переробили, все ж таки 290 грн- то багато і вже за такі гроші вона б мала бути ідеальню. Короче, переробляли вони 2 місяці, то замальовували золотистою фарбою, то міняли браковану планку на таку ж браковану. І  от коли моє терпіння вичерпалось я просто попросила віддати мені мої гроші і вишивку. Через тиждень поїхали з чоловіком в "Епіцентр" і там мені зробили її за 20 хвилин, уявляєте? Я була в шоці!!! Ще й зекономила, заплатила 230 грн. От такий от досвід в мене, неприємний.

Сфотографувати я нормально не змогла, все у склі світло відбивалось. Тому є так як є))))


Картина величенька получилась. Десь приблизно 60см на 45. Сама вишивка менша. Вишивалась мені реально дуже важко. Але результат вартий тих мук)))

А ще в мене вже давно з"явилась нав"язлива ідея навчитись в"язати квіти гачком. Не можу сказати, що ніколи не тримала в руках гачок- тримала, але ще в школі, і навіть серветку зв"язала тоді. вийшло досить так непогано. Самої серветки нажаль нема, здала в інституті на трудовому навчанні, щоб не в"язати спеціально, часу і так не вистачало, бо дуже багато виробів треба було виготовити (я закінчила факультет підготовки вчителів початкових класів, тому ми мали пари трудового і ще до повного щастя мали такого викладача, що заставив нас виготовити майже усі вироби шкльної програми, і ще й до того він їх нам не повертав). Жалко так.
Ну короч, сьогодні нарешті я зібралась згадати то, що колись вміла і............ нічого не вийшло, всьо забула))))))) Добре, що є всезнаючий гугл))) Пробувала в"язати по схемі- знову не вийшло))) Тоді я в ютубі відео знайшла і УРА зв"язала свою першу квіточку))) Довольна)))


Гарнюнько, правда? Вона невеличка, десь 2,5- 3 см.
Шось я сьогодні дуже розговорилась)))

Ну усьо, мабуть)) Ще нагадаю про свою міні- цукерочку. Пригощайтесь)))
І дякую, що дочитали)))
Папусічки))) 

33 коментарі:

  1. Чудова вишивка, знаю як це бо сама вишиваю і також деякі вишивки лежать вже не знаю скільки))), у Львові також натягаю в епіцентрі, довольна, професійно, ще суперезна квіточка, молодчинка, а вишивка дійсно шикарна і варта таких зусиль)))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, і я тепер буду тільки в епіцентрі оформлляти)))

      Видалити
  2. Вишивка - краса!!! Аж не віриться, що вишита! Молодець!

    І квіточка гарненька! Ще ж до неї треба рожевеньку :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)))
      Рожевенька буде, коли нитки куплю, бо зараз маю лише білі)))

      Видалити
  3. ого!!! оце так праця! вишивка така крутезна, що я навіть не знаю, що тут можна сказати. Картина мальована! дуже круто!

    квіточка хороша) я теж було зібралась навчитися, та знайома цілу жменьку таких подарувала, то я знов заспокоїлась)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Здалеку картина дійсно як намолявана виглядає.
      А квіточки, як виявилось, зовсім нескладно в!язати, треба тільки руку"набити" і тоді все піде дуже швидко)))

      Видалити
  4. Ольчик, картина неймовірно гарна, молодець що нарешті закінчила і ми можемо нею помилуватись. Вітаю з першою вязаною квіточкою :)

    ВідповістиВидалити
  5. Картина просто шикарна!!!!!! вона варта тих затрачених зусиль. я навіть не наважуюсь на щось грандіозне, боюсь заплутатись і не хочеться розтягувати на роки, бо стає не цікаво вишивати)))
    квіточка теж дуже гарненька! молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)))
      Я коли вибирала схему, то не думала, що буде на стільки важко і я так довго її вишиватиму. тепер вже знаю, що то таке і на другу незнаю, коли наважусь)))

      Видалити
    2. Заходь за нагородою http://diisim.blogspot.com/2012/03/blog-post_5918.html

      Видалити
  6. Яка шикарна картина обожнюю вишивку хрестиком, а тут ще й стільки роботи, ти молодчинка)!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, тут крім хрестика ще й півхрестик є))) Є місця, де в голку запихалось дві нитки різного кольору, в основному це море і небо, тому виглядає воно як живе)))

      Видалити
  7. Оля, ти молодець!!! І то не важливо, що процес затянувся - головне, що він закінчився! ;) Та ще й який результат! Гарно, дуже гарно!!!
    А гачком в"язати я теж хочу навчитися, але мені треба, щоб хтось показав, як те все робиться...

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую))) І як я рада, що той процес нарешті закінчився)))

    А на рахунок в"язання гачком, то спробуй пошукати МК на ютубі, там все дуже зрозуміло, я сама по них в"язала, можу навіть ссилку кинути)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%92%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA+%D0%BA%D1%80%D1%8E%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%BC&oq=%D0%92%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA+%D0%BA%D1%80%D1%8E%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%BC&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_l=youtube.3..0i19.18446l27629l0l29923l8l8l1l0l0l0l160l795l3j4l7l0.

      Видалити
    2. Там відео в шести частинах

      Видалити
    3. Вязание крючком- часть1, 2, 3, 4, 5 і 6

      Обов"язково спробуй)))

      Видалити
  9. Олечка! Ну ты даешь!
    Я, если честно, вышивать даже и не хочу пробовать - ну, нет у меня столько терпения....
    Поэтому всегда восхищаюсь людьми, которые это умеют, да еще и такую красоту вышивают!!!

    ВідповістиВидалити
  10. огооо! і це вишиванка! я в шоці!!! дууууууууууже гарно!!!
    не знаю ск часу ти її вишивала, але я б точно років 10 ))))
    і вітаю з "вязаною квіточкою" )))

    ВідповістиВидалити
  11. шикарний маяк, у мене такий в планах, набор спеціально на розпродажі купила, але де час на таку красу найти, але колись я все таки за нього сяду. А ви молодець, час найшли, взялись за такий великий проект.Браво!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Я коли купувала незнала, що то настільки складна і довга робота, просто вибрала те, що сподобалось. І в результаті довго мучилась, але все ж вимучила ))))
      І до мене тільки на ТИ))))

      Видалити
  12. Ух!нічого собі вишивка!Я тихо заздрю такому умінню)))Мені не дано вишивати-нетерпляча я)))
    А за МК дякую)Я дуже хочу такі квіточки навчитись робити)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталь)))
      Давай пробуй, це неважко))) І результатами ділись))) Впевнена , що в тебе усе вийде чудово)))

      Видалити
  13. А результат дійсно того вартий! Та й сама картинка важка, так багато елементів і кольорів. А в*язані квіточки це взагалі круто! Треба і собі спробувати бо в скрапі однозначно знадобиться!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя)))
      Обов"язково спробуй квіточки, це неважко))))

      Видалити
  14. Олічка, картина просто неймовірна!!! така краса!!! дійсно як намальована!!! зна цю вишивку, і бачила скільки треба "набавитись" з нею )) так що ти молодчина що дойшла до кінця!!
    і вітаю з першою квіточкою!!! ВОна просто чудо ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксанка))) Да, картина- важкенна, як згадаю скільки я зусиль приклала, аж страшно. На таку велику роботу мабуть ще нескоро наважусь)))

      Видалити
  15. Картина просто шик! Знаю як легко почати вишивати а як потім важко закінчувати. В мене самої 5 вишивок початих все ніяк руки не доходять то ниток нема. А ти молодець.

    ВідповістиВидалити
  16. Робота дійсно не з легких, тай розмір вражає, зате результат вартий того! Краса неймовірна! Квіточка гачком така гарненька!

    ВідповістиВидалити