вівторок, 28 лютого 2012 р.

Хатка для штампів і трохи балаканини)))

Привіт!
Я злюсь!!! Хотіла сьогодні листівку зробити, вибрала скетч, вперше вибрала таку класну весняну палітру кольорів, цілий вечір мучилась і нічого не вийшло!!!!! Спортила такі гарні фірмові бумажки, яких і так не багато маю.  Ух, аж не можу!!!
А ви часто псуєте папір, роблячи листіки?

А ще недавно у блозі "Завдання для душі" був опублікований МК від Зірочки- візитниця для зберігання штампів. Ідея мені оразу дуже сподобалась і я вже на наступний день зробила собі таку саму. Реально дуже зручна штука і я довольна, що хоть штампики мої тепер не просто в пакетику валяються, а гарно поскладані і вибрати потрібний значно легше стало.
Декорувати я особо не старалась, так скромнінько картинка, стрічка та й усе.





Тепер от думаю, що треба трохи порядок в своїх маріалах навести, шукаю ідею для стрічок, бачила впринципі багато цікавих і красивих, але відсутність робочого місця не дає їх втілити в життя. Та й взагалі я вже трохи втомилась робити листівки на підлозі, інколи оце розкладання матеріалів, а потім складання на місце вбиває усе натхнення і вже нічого творити не хочеться(((( По- доброму заздрю дівчатам, які мають де порозкладати свої багатства і мають де попрацювати. Скажу вам що вже сам вигляд тої краси як надихає. І ще дуже люблю, коли дівчата показують фото своїх куточків, завжди довго і з цікавість їх розглядаю.

Ось такий сьогодні пост в мене)))
А вже скоро весна)))) Ну принаймні календарна))) Ух не можу вже дочекатись)))))
Папа)))

16 коментарів:

  1. Ідея дійсно чудова!!! коли вже в мене дійдуть руки до організації свого робочого місця, ну і матеріалів.
    Я теж довший час скрапила на підлозі, це дійсно забирає так багато часу, щоб порозкладати, потім позбирати, я тебе в цьому прекрасно розумію. Але нарешті таки допросилася свого чоловіка до стола, хоч місця в мене так мало в кімнаті, але я така довольна!!!! одним словом бажаю тобі теж обзавестися просторим столом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Машенька, дякую за побажання, але це мабуть нереально(((( Бо у наших двох кімнатках ще один стіл зовсім не вписується.

      Видалити
  2. Согласна, с тобой Ольчик, когда вижу рабоее место некоторых девочек, хочется туда залезть и остаться))) Я правда отвоемала себе часть шкафа но места не хватает, скрапю на кухне за обеденным столом)у нас тоже 2 комнаты в которых стоит уже 2 стола детских...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж маю тумбочку невеличку, де все поскладала, але вона низька, на ній стоїть швейна машина і скрапити доводиться на підлозі. Та й в тумбу вже все не влазить.

      Видалити
  3. Олюсь рада що тобі сподобалась ідея!! і в тебе вийшов чудовий будиночок!! такий романтичний!!
    я маю свій стіл....правда теж довго його хотіла, до того був комп"ютерний...а не можна ніяк переробити якусь шафку? я бачила в неті шафа, а з неї стіл розкладаєтьс і зручно і місця не займає ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночка, дякую, що поділилась ідеєю)))

      Та я теж бачила такі шафи в неті, але мені вдома не дозволять таке зробити. Так що мусить поки бути так як є, а там далі побачимо))))

      Видалити
  4. Олюська,як гарно вийшло)))Я також вже давно тримаю штампи в візитниці.Але от прикрасити її мені ніяк не випадає.Дуже гарна вийшла хатка)))
    А про місце для "скрапання"....я спершу на підвіконні займалась хенмейдом.Потім на комп.столі.Зараз-стіл для пікніку.Правда,він не стійкий...навіть швейна машинка з нього загриміла була в мене.І цілий куток собі забрала в кімнаті.
    До чого я?
    А до того!
    Що рухайся по-трошку в тому напрямку!От з хатки для штампиків вже почала)))А там ще якусь тумбочку придумай,щоб тягати за собою(наприклад до столу кухонного)
    і глядиш,за пару постів напишеш нам про СВІЙ куточок!Я вірю-так скоро буде у всіх!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю)))
      Кілька ідей є в мене, але чи будуть вони втілені в життя незнаю, поживем- побачимо)))

      Видалити
  5. Класно, Олічка! Не переживай - скоро щось собі придумаєш - з твоєю то головою, фантазією і золотими руками! І в мене штампи в візитниці і я - як і Наталя - ніяк не доберусь її оформити - вона в мене на рулончик схожа і не закривається - на 120 візиток, практично вся заповнена=))) Я її таким собі шнурочком обмотую-перев*язую=))))) Та думаю простіше купити пару візитниць на 30-50 штампів і порозсортовувати їх тематично. Люблю ці кольори, що ти використовуєш - і для візитниці і для блокнотику, що мені подарувала - свіііііжі такі=))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мар"янка, дякую)))) В мене тільки три листочки заповнені штампами, то поки ще все закривається, а якщо більше запхати, то дійсно треба буде чимось перев"язувати))))

      Видалити
  6. Ой забула написати, що маєш дуже гарний фон для блогу=)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, він мені теж дуже подобається. Думаю, що ще не скоро його поміняю.

      Видалити
  7. дуже подобається ця "хатинка" для штампів!!! Кольори такі приємні!
    Я теж інколи псую матеріали, папір - то якось не так шкода, а от коли одного разу зіпсувалал відріз тканини - то було сумно...
    Про роботу на підлозі знаю зі свого досвіду((( У нас взагалі одна кімната, в якій точно нічого не світить поставити, бо немає де))) І то правда - поки подістаю усе зі своїх коробок, частина яких на шкафу, частину у кріслі, а інші - під ліжком...))))- то й робити нічого не хочеться! А ще синочок "помагати" завжди хоче %) Але колись все зміниться на краще ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)))
      О, я теж малого шкодника маю))) То стараюсь, щось робити тільки тоді, коли він спить або ж коли хтось вдома є, щоб закритись у кімнаті, а то він як починає "допомагати", то хоть тікай)))))

      Видалити
  8. Ох, как я тебя понимаю, у меня тоже проблемы с рабочим местом! Страдаю от этого безумно!!!!
    А со штампиками ты молодчина! Посмотрела и поняла, что тоже нужно за голову взяться со своими материалами!

    ВідповістиВидалити