пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Новорічний будиночок

Привіт усім!!!
Нарешті я почала прикрашати кватриту до Нового Року. Ялинки великої у нас не буде, бо мій мацьопка не дасть їй достояти до кінця свят, але так щоб зовсім без нічого я не можу, тому придумала зробити ялинкову гілку (таку як на каміни вішають), а також невеличку новорічну композицію. Якщо вийде гарно, то покажу)))

А сьогодні у мене новорічний будиночок, який я робила із фанерної заготовки для дітей. Самою заготовкою я  незадоволена, вона нерівна (хоч воно й недивно -Китай, він і в Африці Китай). Легше вже певно було б якби сама із картону робила.  Того поки більш- менш задекорувала, то добре  намучилась. І результатом не докінця задоволена, бо вийшло не зовсім акуратно, але вже що є то є. Часу переробляти нема)))

Далі трошки фото)))







Біля будиночку посипала штучним снігом. Треба було ще напевно комин вчепити і ще якихось прикрас, але вже чогось сил на це немає.

Також на фото видно кусочок подарунку обгорнутого папером з нотами, це Янина ідея, яку я запозичила ще минулого року)))


На сьогодні все))) Па-па.

6 коментарів:

  1. Клас!!! Яка ти молодчина!!! Гарно попрацювала :)

    ВідповістиВидалити
  2. Сууупер! Я чогось не додумалась таку красу зробити( ну, ще наверстаю)))) Будиночок класний) тільки я б ще снігу додала на дах)

    ВідповістиВидалити
  3. Какая красота и такой уютный домик, сказочный! Ольчик, с Новым годом тебя, вдохновения, море приятных подарков и крепкого здоровья! Спасибо за открыточку и цветочки, приятно до слез :) Открыточка просто нет слов какая класная!

    ВідповістиВидалити
  4. Просто вау...дуже гарний будиночок:)))

    ВідповістиВидалити