пʼятницю, 24 червня 2011 р.

Про чайок))) і наболіле(((

Привіт усім!!!
А я сьогодні буду хвастатись чайком, який прийшов мені по грі Грушечка з чайком від Мarine-narine.

Отже, прийшло мені повідомлення про посилочку , пішла я на пошту забирати її. Дає мені працівниця коробочку зіжмякану таку з одного боку. Ну думаю,  от наша пошта, блін, ну невміє нормально свої функції виконувати. Як не губить відправлення, то доставляє їх в такому вигляді, шо здається капєц тому, що всередині. Вийшла я на вулицю і зразу розпакувала коробочку і перше, що відчула- це аромат. Народ, це неможливо передати словами))))) Звідти такий кльовий запах йшов. Короче радості моїй не було меж!!! Усе добро, що було в коробочці абсолютно не постраждало (чому я безмежно рада))))).

Ну а тепер фото

А чайчику скільки в тій коробочці було.

Маринка., дуже-дуже ДЯКУЮ!!!! І за чайок і за подаруночки. Мені надзвичайно усе сподобалось!!!

Ну а тепер про наболіле.
Навчіть мене фоткати!!!! Ну не виходять в мене нормальні фотки робіт моїх. Вироби в мене і так не ахті, а як сфоткаю, то взагалі ужас один. Може хто які посилання на статті чи МК має. Або з власного досвіду шось порадити може.І ще наскільки фото залежить від фотіка?

Дякуськи, що зайшли до мене. Хорошого усім настрою!!!

7 коментарів:

  1. Вітаю з чудовим подаруночком!
    За фото нажаль порадити нічого не можу.. в мене теж не завжди гарно виходить :(

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт! суперова коробочка, так гарно оформлена!!! Гарного тобі чаювання!
    Тепер щодо фото: я раніше, хоч вже і мала свій нормальний фотоапарат, не могла зробити гарне фото. А тепер наловчилась, і не через функції фотіка, а через кмітливість. Всі фото робляться при денному світлі, краще на балконі, на білому фоні ( ватман). Також, якщо є можливість вручну настроїти фотоапарат, то вибирай Чутливість (ISO) 250, погодні умови в залежності від тих, які за вікном. І не фотографуй проти сонця. тоді роботи будуть темними.

    ВідповістиВидалити
  3. Ось знайшла дещо
    http://fotostudia.net/articles/?article_id=98
    http://potok.ua/poleznie-sovety/4768-kak-pravilno-fotografirovat-10-khitrostejj.html
    http://sasya-handmade.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  4. і ще
    http://www.livemaster.ru/topic/799-nauchite-menya-fotografirovat-vtoroe-izdanie

    ВідповістиВидалити
  5. Вірусь, дякую!!!

    Мар"янчик, і тобі дякую!!! Особливо за посилання. Шас буду перечитувати їх. В мене фотік звичайно не ахті. Тому, напевно, це теж впливає на фото.Але, впершу чергу, це звичайно майстерність фотографа:)))))))))

    ВідповістиВидалити
  6. начала читать твой пост, и испугалась,пока не дочитала до того места, что всё вцелости осталось))) Очень рада,что всё понравилось.
    А насчёт фотографий,полностью согласна с Марьяночкой, только при ярком солнце тоже фотки плохие получаются, я жду когда или тучка прикроет немного,если надо вже -бегом, или на закате фотографирую ,когда солнце не так высоко.

    ВідповістиВидалити
  7. Непереживай, Маринка, все що було в коробочці абсолютно не постраждало.
    Я теж помітила, що при дуже яркому сонці фотки погані. Короче будем помаленько вчитись)))))) Методом проб і поразок)))))))))

    ВідповістиВидалити